ТПО Хомогенеоус

 • Хомогени ТПО кров

  Хомогени ТПО кров

   

  ● Тип: Ојачана, Флис подлога, Самолепљива, Хомогена
  ● Дебљина: 1,0 мм (40 мил), 1,2 мм (45 мил), 1,5 мм (60 мил) или прилагођено
  ● Ширина: 2 м (6,6 стопа), 3 м (10 стопа), 4 м (13 стопа) или прилагођено
  ● Боја: бела, сива или прилагођена
  ● Стандард: ГРИ-ГМ13, ЦЕ, ИСО9001